Skotten i Araby i Växjö – En kyckling som kommer hem och lägger ägg?

Det är intressant att öppna Lokaltidningen i Växjö och se vilka politiker Växjös partier kan skaka fram och vilka åsikter de har och jag tror att ägaren förmodligen är illa tvungen att agera i symbios med dem, eller bli utsatt för repressalier, t.ex. färre annonsintäkter.

Men hur ska vi vi alla kunna skydda oss mot människor som har bestämt sig att bli kriminella, för att tjäna de pengar som samhället inte vill ge dem, eller inte vill ge till deras föräldrar, genom arbete?

Polisen vet väl knappast var de fattiga väljer att slå till och polisen har ju också rätt till en trygg arbetsmiljö också! Poliser är mjuka mål och plåten på bilarna är inte särskilt tjock heller, så tänk om, kära medborgare och politiker! Vi måste skydda alla, även poliserna!

Det är bättre att vi skapar ett samhälle som uppfattas som rättvist för alla medborgare! Tyvärr kan jag inte påstå att jag känner att det är så Växjö eller i Sverige. Det moraliska förfallet är pinsamt.

För mig som är född på 70-talet så är vårt samhälle inte längre något gott föredöme för barnen. Var är t.ex. insikten om dödssynderna och kardinaldygderna? Delar vi på brödet och vinet rättvist?

Vetenskapliga metastudier är övertydliga. Mordfrekvens har ett direkt samband med ojämlikhet. Daly et al. 2001[80] fann att mellan förenta staterna och de kanadensiska provinserna finns det en tiofaldig skillnad i mordfrekvens relaterad till ojämlikhet.

Ojämlikheten har ökat kontinuerligt i Sverige sedan 1973, enligt Lördagsintervju 19 Del 1, i vilken teknologie doktor Lars Bern berättar om globaliseringens konsekvenser och den ökande skuldsättningen, med talande diagram från bl.a. Credit Suisse.

Denna ojämlikhet och denna mordfrekvens, vilket sorgligt nog även betyder självmord, har alltså skapats under både Alliansen och Socialdemokraternas ledning, i strid med regeringsformen 1 kap §2.

V och MP är för att dela på jobben, vilket visserligen skulle minska arbetslösheten som nu är uppe i katastrofala 8,5%, vilket skapar ojämlikhet, depressioner och ilska, men V och MP hoppar ändå villigt upp i S knä och är därför också medskyldiga till eländet. Rösta inte på dem! Tänk om!

Krigsförbrytelserna, som Alliansen och SD stöttar, gör att migrationen från krigens misär ökar. ”Chicken coming home to roost” [Kyckling kommer hem och lägger ägg] som man säger på engelska.

Tillsammans förstör Alliansen och SD nu vår vackra Värld, men de förstör även vårt vackra Växjö och vårt vackra Sverige, men de kallar sig gärna ”patrioter” som är för fred, eller hur? – Men skicka mer vapen till Ukraina, där männen som gjorts om till kanonmat nu börjar sina! Dra nu in även Sverige i eländet genom NATO och DCA-avtalet! Men vi är för fred! Allt är Puttes fel! Putte är brutal och våra politiker är goda! Så är det bara! – Hur kan man tro på detta?

En normalintelligent 10-åring kan inte ens svälja detta och kommer överge medier som vilseleder på detta vis.

”7-klövern” har vurmat för massinvandringen säger SD anklagande, samtidigt som de nyligen ställt sig bakom etnisk rensning och genocid i Gaza, av kristna och muslimer, vilket givetvis skapar ännu mer migration och ”arga unga män”, som SD tänker vara emot p.g.a. muslimsk härkomst eller nyans av solbränna i huden. Är det inte dubbelmoral? Tack-o-lov finns det massvis med äkta judar och sekulära judar som bränner Israel-regimens nazi-sionistiska flagga.

När invandrarna väl är här, så har invandrarna dessutom segregerats genom hög arbetslöshet och är ofta nästan inkomstlösa (om de är laglydiga), p.g.a. både S och Alliansen som nu skapat 8,5% arbetslöshet tillsammans.

Men otroligt nog klappar godhetens politiker sig själva på stjärten i Lokaltidningen i Växjö, när de är  för höjd pensionsålder som tar många ungdomars chanser till jobb och inkomst. Man blir mörkrädd. Kan folk verkligen köpa det här? Hur är det möjligt?

Eländets politiker säger sig vara emot ”rasismen”, och vill framstå som godheten, medan deras politik ökar rasismen, både hos svenskar och invandrare som inte är motiverade att se de verkliga orsakerna.

Skillnaden mellan S och Alliansen är i realiteten minimal. V och MP blir naturligtvis medskyldiga när de väljer att bli knähundar till S. Hur vore det att stå i opposition mot S och Alliansen istället? Hur vore det att kräva beslutande folkomröstningar? Hur vore det att be om ursäkt för vad ni har gjort?

Det är EU-medlemskapet som styr Sverige indirekt genom inre fri marknad, vilket både S och Alliansen är för, vilket leder till ett ekonomiskt race mot bottnen inom EU, en s.k. ”underbudspolitik”, d.v.s. allt lägre skatter, lägre löner och lägre välfärd, samt små och medelstora företag som går i konkurs.

Den katastrofalt höga arbetslösheten utgör en blåslampa på de arbetare som vill värna sina rättigheter, men fackens medlemmar gör inget solidariskt åt detta tillsammans. Ingenting. Hur är det möjligt? Kan inte facken sin egen historia? Vad har hänt?

Ledande individer i andra nya småpartier, med oförmåga att valsamverka brett, har själva oftast röstat fram den här politiken i flera decennier, direkt eller indirekt, eller suttit still i båten, men likväl vill de leda nu. Många av dem vill fortfarande ha kvar frihandelns underbudspolitik, märkligt nog.

Inte heller de såg skotten komma i Araby och de ser fortfarande inte sambandet med sprängningar, men ropar istället att vi skall kasta ut alla invandrare, eller så ropar de efter fler poliser och mer övervakning. Är det inte märkligt? Hur är det möjligt? Vill vi ha en polisstat i klass med Orwells 1984? Vill ens poliserna ha det?

Alliansen, SD och det kovändande S är för både NATO och EU, medan V och MP, repellerar med fokus på saker som de bisarra globalisterna har lurat i dem, istället för fokus på fred, arbete åt alla, ekologisk hållbarhet och jämlikhet. Hur inkompetenta får ledande individer i MP och V egentligen vara, utan att vi misstänker korruption även där?

Alternativhögern, som oftast kallar sig ”svensk” eller ”nordisk”, vill kasta ut invandrare baserat på etnicitet, och tillsynes även hudfärg tycks det mig. Klart att rasismen frodas hos invandrare, samt hos barn till invandrare, när de möts av denna hjärtlösa psykopati! Alternativhögerns hjärtlöshet kan trigga hjärtlöshet även hos de drabbade förstås, men flera fel blir ju aldrig något rätt.

Logiken hos de kriminella som drabbats av eländets politik är tydlig. Varför ska man vara snäll och laglydig mot ett s.k. ”samhälle” när ”samhället” sparkar på de som redan ligger? ”Samhället” sparkar även på mig, fastän jag försöker rädda samhället (inkl. barnen) på en mängd olika vis, men har mötts av en vägg med oförstånd, med få undantag.

Har nyligen träffat på Öppna Dörren och TimeForChange12, två små plåster på ett gigantiskt sår, men om vi inte fler läker andligt och politiskt så får vi inget rättvist ”uppehälle” ”tillsammans” och vi får då inget tryggt samhälle. Andas djupt i stillhet , likt Jesus, samt och läs gärna Johannesevangeliet 17 i Bibeln! Därefter kan ni kontakta mig och berätta om er upplevelse!

Vi behöver nämligen medier och partier som har mycket högre moral, ser samband och är motiverade att se evident sanning och vill sprida den!

Jag är långt ifrån perfekt, men vi behöver faktiskt bättre ledarskap nu! Välkommen om du är en sann tjänarkonung eller tjänardrottning!

Valsamverkanspartiets listor är öppna för äkta och goda människor med intelligens och karaktär. På vår valsedel skriver du partinamnet ”Valsamverkanspartiet” och under detta skriver du namnet på den samtyckande kandidaten som du vill rösta på!

Martin Gustavsson, organisatör för
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/
som går till val genom
https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/

Välkommen att kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.