Kritik – Växjös politiker har fått hybris

För några dagar sedan skrev en person i Smålandsposten, enligt en vän som fortfarande läser den borgerliga lögnblaskan, att:

”Växjös politiker har fått hybris” … [som vanligt?] …

10 år senare, än de flesta andra kommuner, så kommer tydligen Växjös politiker plötsligt på något som skulle rättfärdiga att Växjö kallar sig för en ”grön stad”, något som tydligen repeterats till leda sedan dess i lögnblaskan.

Plötsligt har alltså ”de gröna” politikerns i Växjö kommun kommit på att man ska åka till Amsterdam, som är 10 gånger större än Växjö, för att få ”inspiration” till att införa elbussar i kollektivtrafiken, fastän all sådan information finns gratis att hämta på Internet, samt förmodligen kan redogöras för av kommunens tekniska nämnd alldeles utmärkt.

Eller varför inta bara ta bussen tillsammans till Landskrona eller Eskilstuna, som båda är ledande på utvecklingen kring elbussar sedan många år? Finns det inte tillräckligt med Marijuana eller prostituerade där? Politikerna i kommunen har tydligen dessutom föreslagit resor till Tyskland för att studera elcyklar fastän detta kan studeras på ett utmärkt sätt i ex. Lund eller Köpenhamn. Tyskland? Vad är poängen?

Elcyklar och elbussar är ingen speciellt ny teknologi. Spektaklet doftar mest kulinarisk semesterresa, sannolikt med med dyra hotell-övernattningar, förmodligen med överdrivet lyxig mat, och kanske tillhörande spa-service på kommunens skattebetalares bekostnad. Kanske något för en riktig reporter att dokumentera? Men detta korrupta spektakel är ändå förmodligen en liten korruption i sammanhanget, tror jag.

Vilket ytterligare slöseri ska då drabba kommunen den kommande tiden? Jo. Hela stationsområdet och Södra Järnvägsgatan ska tydligen bli en byggarbetsplats, detta p.g.a de borgerliga kommunalpamparnas vulgära storvulna byggnadsexcesser, vilket inte enbart kommer drabba kommuninvånarna negativt i ytterligare 2 år, genom en estetiskt vidrig byggarbetsplats där alla passerar på vägen till sina arbeten. Å nej.

Slutresultatet lär dessutom bli synnerligen storvulet för att framhäva narcissistiska kommunpampar, något som sannolikt kommer störa majoriteten av alla kommuninnevånare som fått betala för detta kalas, som de sannolikt alls inte vill betala för. Kalaset kommer således inte enbart förstöra stadens utseende i två år, men sannolikt även störa oss estetiskt under en mycket lång tid framöver, precis såsom mycket annat som de åstadkommit stör oss redan idag.

Men vad kanske viktigare är, efter åratal av den moderatledda Regeringen Reinfeldts ”öppna era hjärtan”-politik, och Regeringen Löfvens fortsatta daltande med icke-barn och icke-flyktingar, på riktiga flyktingars och riktigt effektivt bistånds bekostnad, lokalt i närheten av de folkrättsvidriga krigen, framdrivna av USA och extrem islamism för att krossa suveräna stater, så kommer det här naturligtvis även att tynga ned kommunens finanser ytterligare.

Vem ska betala för denna storvulenhet på lång sikt? Inte enbart du min käre kommun-invånare, men framtidens kommuninnevånare, våra barn.

Det är kanske inte majoriteten av kommunens skattebetalande invånare som är ansvariga för den moderatledda korruptionen, och visst är väl inte alla svenskar ens ansvariga för att vår f.d. statsminister Fredrik Reinfeldt plötsligt blivit ”senior rådgivare” för Bank of America, banken som tidigare till stor del ägdes av George ”öppna Europas hjärtan” Soros, som även de flesta andra politiker verkar tillbedja?

Personligen tror jag att nästan hela det politiska spektrumet i Växjö är vilseledda av Smålandspostens krigshets och massmigrations-vurm och därför gjort sig medskyldiga till krigen mot suveräna stater, till signalpolitiken som skapat alltför många beklagansvärda dödsfall i Medelhavet, samt den helt onödiga införseln av terrorister och våldtäktsmän i Sverige, samt splittringen av vårt samhälle med diametralt olika kulturer, en politik som kostat mycket pengar och som dragit bort kraften att ge bistånd lokalt för ett långsiktigt ekologiskt bistånd, något som verkligen skulle vara ekologiskt hållbart, d.v.s. ”grönt” på riktigt, men även humant på riktigt.

Den här korrumperade EU-politiken har gjort så att många av Europas ekonomier och deras kommuner numera inte enbart tyngs ned av EU-byråkratins kostnader till överbetalda politiker och icke-flyktingar och icke-barn, men även att de här krediterna numera, för lång tid framöver, står utställda på kommunernas framtida skattebetalare. Är det dags för Växjöpartiet att snabbt återställa kommunens ekonomiska storvulna beteende? Bli gröna på riktigt och bli humana på riktigt? Jo. Jag tycker det. Vad tycker du?

Martin Gustavsson
Partiledare för Växjöpartiet

 

Välkommen att kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.